Péntek este bandázás!

2012.09.20. 19:40
36 hozzászólás

Komoly protekciónk van odafent, hét közben lehet rossz idő, de a pénteki autósmozik már jó időben zajlanak -így volt ez múlt héten is, most sem lehet másképp. Lehet, hogy hűvös lesz, ezért egy pokrócot érdemes hozni. 

A Zapóval mindig csak a baj van. Simon levillogja

Ismételjük el a részleteket, hogy senkinek ne maradjon ki az infó: 21-én, este 9-kor a Fővárosi Autósmoziban Totalcar Autósmozi, ahol a Dögkeselyűt vetítjük. Bejárat a Nagykőrösi út felől, az Autópiac főbejáratánál, belépő 1500 Ft/fő. Ezért a pénzért nem csak zseniális autósmozi élményt kapsz, a legjobb magyar autósfilmmel a vásznon, de jár a jegy mellé a zsíroskenyér hagymával UPDATE! sósperec lesz, emberek, igazi sósperec! - és az ajándék, virtuális tuning rovatunk alapítója, Hammer autós grafikáinak reprodukciói.

Hammer rajza

És ez még mind semmi. Igyekszünk mindent megtenni, hogy meglegyen a nyolcvanas évek eleje hangulat, tartogatunk meglepetéseket is, de annyit már most tudni lehet, egyik olvasónk egy Zil-131 fülkéjéből akarja a filmet nézni, így azzal jön. De most komolyan, láttatok már autósmoziban Zilt? Már úgy értem, a múlt héten A kenguruban szereplő Volán-tefuson kívül?

Ez a mozi is megismételhetetlenül zseniális lesz, az már biztos! Gyertek, összesen 80 autó fér el a nézőtéren, de székből, nyugágyból, traktorgumi-belsőből is lehet meredni a vászonra. Aki nem tudja, kicsoda Simon József taxisofőr, azért jöjjön el, hogy pótolja a hiányosságokat, aki tudja, azért, mert megunhatatlan a film.


Nagyobb térképre váltás