Koenigsegg Agera, BMW 7 vs Audi A8 a 90-es évekből

2012.10.17. 20:30
144 hozzászólás

Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más néznivaló is.

Természetesen, mint mindig, a tévéadás epizódjai továbbra is láthatóak lesznek ingyen a TC-n és az Indavideón. Évente 20 adás lesz, ősszel és tavasszal 10-10. A DoQ jófejségének hála a szponzorkiszolgálásra sokkal kevesebb energiát kell fordítanunk, mint a múltban, így MX-5-ökben vergődő celebek helyett hosszabb filmekre, és a filmek közt élőben, közönség előtt rögzített beszélgetésekre számíthattok.

Ezek a felvételek nyilvánosak, bárki eljöhet rájuk. A konkrét alkalmakra a meghívást a személyes Facebook-oldalunkon találjátok majd meg, illetve később talán a TC-n is, attól függ, hogy hányan lesztek, és hogy mi mennyit bénázunk a felvételek során.

A helyszín a különleges domborzati viszonyairól ismert Hooter's bár pincéje. A személyzet megtekintésére családosoknak nagyszerű alibit szolgáltathat egy Totalcar-est. És kiváló a burger.

A hátsó sorban a bajszuk alatt topgearező renitenseknek üzenjük, hogy igazuk van, valóban van hasonló blokk a népszerű brit Totalcar-utánérzésben is, de egyrészt ott nincsenek emlők, másrészt sajnos nagyon messze vannak, így oda a legtöbben nem tudtok elutazni. Az Oktogon tér azonban Battonyától Nemesmedvesig mindenki számára csapástávolon belül esik, és ez ellensúlyozhatja azt a tényt, hogy mi rosszabb fejek vagyunk.

A fentiek szellemében kívánok jó szórakozást az évad első adásához, a mielőbbi személyes viszontlátás reményében. És nem, baszki, tényleg nem vezettem, megőrülök.