Rolls-Royce-szal keresztbe? Menő

2012.12.16. 17:57
82 hozzászólás

Hosszú percekig töprengtünk, hogy mit lehet fűzni egy ilyen felvételhez. Talán csak annyit, hogy reméljük, szólnak majd a vadonatúj Rolls-Royce Phantom következő tulajdonosának, hogy ez a Rolls már haladt kilinccsel előre a mezőn. A kisfilm amúgy szépen komponált, és nem kérdés, hogy aki a volánnál ül, tökéletesen uralja a kéttonnás monstrumot. Aztán jön a végén az a jelent a füstölgő gumikkal és a kapuval. Ó, borzalom. 

Pedig mindez nem példátlan. Leszámítva a kevésbé dokumentált dubai közlekedésben sejthető bemutatókat, itt ez a másik videó, ahol egy ugyanilyen kortárs Ghosttal merészkednek el a határokig. A két évvel ezelőtt feltöltött videó készítője azt írja, százhuszas tempóban tette meg a kanyart, továbbá, hogy ez volt az első próbálkozása a Rollsszal, illetve, hogy fantasztikusan viselkedett az autó, driftelés közben. (És ezt a második videót azért - személy szerint -  sokkal komolyabb sportteljesítménynek tartom, mint a makettkodást a vizes mezőn. -omm-)

Úgy tűnik, a luxusautók nem kimondottan szokványos felhasználása kezd divatba jönni: a RallyeDream-en  néhány hónapja egy Bentley Continental GT-ről posztoltak, amivel a rali világbajnokság wales-i futamán szaladt egyet Kris Meeke.