A Mohó Hiéna ismét ajándékot osztogat

2012.12.19. 10:40
40 hozzászólás

DSC 4559

A Mohó Hiéna már rég nem jelentkezett. Távollétének nagyon prózai oka van: harácsolt, fenyegetett, karmolt és harapott, nyomában síró PR-esek, zokogó szponzorok maradtak. Mindezt azért, hogy idei - kimerítő - útjának végén egy rakás boldog nyertes és ki tudja, hány száz - remekül szórakozó - olvasó maradjon.

Persze a harács-kampány során nem volt egyedül. Legfőbb segítői egyben a Totalcar-vadaspark partnerei is egyben. A Kisautó-blogot támogató Carrera és vadonatúj, profi csapatunk, kiknek szakmai tudására a jövőben több, komoly fícsör-anyagunkat is alapozzuk: a Driving Experience. A Drivexes srácok régi motorosok a szakmában, több, nemzetközi- és hazai rendezvényen találkoztunk már velük (többek között hivatalos profi BMW Fahrertrainerek), ezért is voltunk biztosak abban, hogy amit ők kitalálnak és megmérnek, az ki lesz találva és meg lesz mérve, támadhatatlan és atombiztos fedezéket nyújtva minden troll elől, akik megpróbálnak belekötni a végeredménybe. Persze a Mohó Hiéna nem szolgálna rá a nevére, ha idei ajándék-dömpingünk alkalmából ne csapolta volna meg őket rendesen. Legkomolyabb ajándékait talán ők adják.

A Carrera-pálya nem piskóta, magam választottam és elhihetik: ha nem saját zsebből kell kicsengetni érte a csaknem 110 ezer forintot, akkor könnyen gátlástalanná válik az ember.

A Drivex sem fukarkodott: egy 70 ezer forint értékű vezetéstechnikai tréninget dobtak a közösbe, ami talán a legjobb ajándék mindenkinek, aki hajlandó megtanulni vezetni az autót, nem csak kezelni.

Testépítő-gurunk és a Robogóblog gazdája, Kőbájker, pedig egy vállalkozó kedvű olvasónak egy éves - 120 ezer forint értékű - bérletet ad ajándékba a BodyBuilder Gym-be. Hoppá!

És ez nem minden, messze nem az.

Lesz itt Maserati-csomagban 200 dolláros, bluetooth-kompatibilis Bowers&Wilkins fejhallgató, profi, LED-technológiás, vízálló KTM-karóra ugyanebben az értékben, profi írószerszámok, mindenhez jár pendrive és miegymás, vagy éppen Mercedes-függők kivárhatják az A0-formátumú AMG falinaptárat, ami szintén nem pite.

Hogy mikor kezdünk? Pénteken, a világvége után pár perccel. És hétfőig folytatjuk. A rutinosak már tudják, hogy guglizással itt nem sokra mennek, ez tényleg hardcore lesz. Legyen elég ennyi. Mindezt itt, a Belsőség-blogon és a Totalcar címlapon. Keressék a Mohó Hiéna-dobozt!

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg