AMG-Hiéna: Baltás gyilkosok a falon - ELKELT!

2012.12.21. 00:34
35 hozzászólás

"Ez egy baltás gyilkos, fényszórókkal." - Mondja Clarkson ebben a tökéletes kisfilmben és minden további nélkül elhisszük neki. Főleg annak tudatában, hogy a C-osztály gépteteje alá egy 6,2 literes, szívó V8-at kanalaztak be az AMG elmebeteg mérnökei. Ez talán a valaha volt legdurvább AMG-Mercedes.

Ha ön szereti a kraftot, az erőtől szétrepedő karosszériát és a mennydörgő hangorkánt, akkor mi adunk hozzá képet - jó nagyot - a többit már nem nehéz hozzáképzelni. Az AMG falinaptára A0-formátumú és pazar képekkel van tele, 75 dollárt kérnek érte az AMG Shopban, na de minek oda menni, amikor egy apró feladat elvégzéséért cserébe postázza a Hiéna a nyertesnek? Mellé pedig egy 4 gigás ezüst kártya-pendrive is jár.

DSC_4565_amg.jpg

Hogy mit kell érte tenni? Tulajdonképpen nem sokat. Ha Mercedes, akkor Csikós, ezért a feladat is az lesz, hogy Csikós Zsolttá kell válni. Természetesen csak külsőre, fejre-formára. Hogy ehhez milyen segédeszközöket vesznek alapul (óvszer, mint kopaszság-szimulátor, dinnyehéj, olajfoltos szerelőoverall, stb.) az mindegy. A lényeg, hogy ma, azaz 21.-én 14.00-ig töltse fel a Csikós hasonmásverseny-fotót az Indafotóra és a linkjét kommentelje be ide, ebbe a posztba.

A legjobban sikerült/legviccesebb hasonmás kapja az ajándékot. A nyertest - természetesen - Csik és a szerkesztőségi plénum választja ki. Hajrá!

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg