Delphi Hiéna: Akivel kitoltak - MEGFEJTVE

2012.12.21. 15:00
27 hozzászólás


A Delphi egy igazi, autóipari óriás-beszállító. Erőátviteli rendszerektől kezdve folyadékkristályos kijelzőkön át futómű-alkatrészekig mindent gyártanak. Sokan így vagy úgy, de kerültek már kapcsolatba a termékeikkel. Bár pár évvel ezelőtt komoly gondban voltak, mostanra már konszolidálódott a helyzet és az 1994-ben alapított cég gigásszá vált. Az pedig sokszor ellenérzéseket kelt, pedig nem kéne, mert iszonyatos know-how koncentrálódik abban a cégben.

delpjitruck.jpg
Talán minden dCi-tulaj megenyhül majd, ha megtudja, hogy a Delphi azért jófejségből szponzorál is gazdagon. Többek között a brit kamionverseny-bajnokságot is. És ha most önök felszisszennek, akkor joggal, hiszen már a túraautó-bajnokságuk is extrém kemény versenysorozat és ha elképzelik, hogy ugyanolyan vérmérsékletű emberek 7000 kilós versenykamionokat is úgy használnak, mint egy túraautót, akkor el tudják képzelni, milyen lehet egy-egy futam mondjuk a szűk Brands Hatch-en vagy Donningtonban. Doom II, Ultra Violence-fokozat.

És ehhez kapcsolódik Hiéna-kérdésünk is. A helyes válasz ezúttal egy menő Parker-tollat ér, szép díszdobozban egyáltalán nem tolakodó Delphi-logóval.

DSC_4569_delphi.jpgTudják, hogyan kapcsolódik a szamár/seggfej-szó angol szlengben használt változata ehhez a versenysorozathoz?

Ha igen, akkor ide a megfejtéssel. Az első, helyes választ beküldő nyer.

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg