KTM Hiéna: Hány az óra, vekker uhr? - ELKELT!

2012.12.21. 18:00
63 hozzászólás


A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem szarral gurít. És nem pite a szilikonszíjas, 50 méterig vizálló, LED-es, ébresztőórás, masszív karóra sem.

DSC_4584_ktm.jpg
Garanciális, díszdobozos, sértetlen, minden dokumentumával egyetemben. Szívesen lenyúltam volna, de a Hiéna nem hagyta. Éppen ezért nem tesszük könnyűvé a megszerzését. A feladat pedig a következő:

Otthon fellelhető alkatrészekből készítsen motor-makettet, Zirig kolléga szavaival élve: egy gusztusos retró-csemegét! Inspirációnak két példa (ne ezeket formálja, nem kötelező!)

csemege1.jpgcsemege2.jpg
Az elkészítéshez mechanikus alkatrészeket használjon fel! Mindegy, hogy régi tumixgép+walkman vagy a sufniban található Kispolszki-maradványok azok, a lényeg, hogy nézzenek ki úgy, mint egy gusztusos retró-motor (ha lehet, nagy vonalakban ismertesse a mű alkotórészeit a kommentben). Fotózza le, kommentelje ide, ebbe a posztba. A verseny holnap (azaz dec. 22, szombat) reggel 09:00:00-ig tart! Eredményt utána hirdetünk, a nyertes műre pedig igényt tartunk, méltó helyet biztosítunk neki Winkler madárpókja mellett. nagyon fontos, hogy egyben álljon, ne csak a gravitáció és az imádság tartsa össze, különben nem lesz polcképes.

Idő van bőven, ne adja fel. A KTM-óra megéri a fáradtságot.

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg