Suzuki Hiéna: Nyerj drága tollat! - MEGFEJTVE

2012.12.21. 08:00
48 hozzászólás

DSC_4571_waterman.jpg

Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a legalább tizen-huszonezres értékű tollra. Ám most elegem lett, és felajánlom az olvasóknak, vagyis nektek. Tudom, hogy ez elsősorban azok szemében érték, akik valamilyen érzelmi kapcsolatban állnak egy Ignisszel, de hát vannak ezzel így elegen. Mellékbüntetésként egy új Mazda6 pendrive is jár hozzá, azokhoz a dolgokhoz, amit nem papíron akar az ember rögzíteni. Elnézést a márkák összeférhetetlensége miatt, tekintsük inkább őket japán tesóknak.

Tehát Ignis-Waterman-Mazda rejtvény indul!

Az érdekel, hogy elvileg hány ember ápolhat bensőséges viszont a magyar Ignissel. Még pontosabban: hány darab Suzuki Ignis készült Esztergomban összesen?

A jó megfejtéshez minél pontosabb számot várok. Az nyer, aki a poszt megjelenésétől számítva két órán belül (azaz max. 10.00:00-ra) a legközelebbi számot kommenteli be. A verseny tisztasága érdekében előre szögezzük le, hogy mindenki csak egyszer tippelhet. Aki sorozatvető módban irkálja be a számokat, azt jól kimoderáljuk egy időre, és akkor agyő Karácsonyi Hiéna-esélyek!

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg