Bővül a Totalcar, megyünk a világba

2013.04.11. 18:06
98 hozzászólás

Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a visszaesés, elveszítjük a formánkat, elveszítjük az első menetet, aztán az egész meccset.

angolcrew
Valamikor este, az angol oldal indulása után. Ez amolyan jó kedélyű fotónak készült de valójában eléggé fáradt volt a brigád

És azt ez a tucatnyi különböző emberből álló vidám brigád szeretné elkerülni. Hiszen nem csak a saját egzisztenciánk múlik rajta, hanem valahol odabent magunkban is csalódnánk és nincs rosszabb, mint szembeköpni a tükörképünket.

Előre, csak előre, aztán ha koppanunk, legalább megpróbáltuk.

Ehhez természetesen mindig szükség van új emberekre, friss ötletekre, erős támogatókra. Legutóbb 2011 nyarán frissültünk, Zách Dani pedig azóta tökéletesen beilleszkedett ebbe a bolond brigádba. De nem ragadhattunk le, ezért elkezdtük babusgatni az angol nyelvű Totalcar ötletét.

Végül addig babusgattuk, addig virrasztottunk és törtük a fejünket, míg végül készen lett és büszkék vagyunk rá akkor is, ha az első napokban egy kicsit fejletlen is volt még. Folyamatosan dolgozunk rajta és tényleg eltökéltségből, szívből tesszük.

De éreztük, hogy kellene egy új ember a csapatba, valaki, kinek szakértelmét a legbüdösebb troll sem kérdőjelezi meg, valaki, aki hajlandó kötődni hozzánk és felvállalni az ezzel járó kellemes és kellemetlen szóbeszédet. Valaki, aki nem ijedős, ért az autóhoz és akit vállalni merünk és odaállunk mögé akár az egész világ előtt.

Engedjék meg, hogy bemutassuk legújabb munkatársunkat: ő az.

michelisz1
Új kollégánk ügyes kezű srác

Michelisz Norbi, azon felül, hogy kitűnő cimbora és szerény (impresszumunkban is csak autóversenyzőként akart szerepelni), ám magát kifejezni képes sportember (ritkaság az ilyen) egy igazán belevaló, jó srác. És szeretjük. Azért, amiért önök is, mert büszkék vagyunk rá.

michelisz4
Nicsak, ki tűnt fel az impresszumban

És ő is szeret minket, ezért is állt kötélnek és remélhetőleg a jövőben nem csak ő viszi sisakján a mi logónkat, hanem egy kicsit mi is jobban át tudjuk adni őt magát olvasóinknak. Hiszen a nyilatkozatok, riportok és előkészített interjúk mögött ott a valódi küzdelem a pályán, a technikával és sokszor önmagával is. Michelisz Norbi nem egy elérhetetlen celeb, hanem ugyanolyan ember, mint mi és önök. Remélhetőleg ezentúl többször is találkozhatnak majd vele és véleményével itt a Totalcaron illetve a Totalcarmagazine.com-on. Igen, ő a mi Stigünk, névvel és arccal.

P1110617
Hoppáhoppá! Csak nem ott vagyunk a világban? A sisakfestés változni fog, majd ahhoz igazítjuk a következő matricát

Az első, komoly munkán már túl is vagyunk, a szó szoros értelmében rá is fáztunk mindannyian, akik ott dolgoztunk a Hungaroringen estig. Remélhetőleg hamar kimászik a náthából az egyedüli magyar WTCC-pilóta és beváltja ígéretét: a Slovakia Ringen és a Hungaroringen ott lesz az élmezőnyben.

michelisz3
Barátkozás, szerelem...

Mi pedig csak annyit tudunk üzenni minden rajongónak, hogy jöjjenek, menjünk oda a kertek alá ezren és ezren, robbantsuk fel a lelátót úgy Dióspatonyban, mint Mogyoródon, érezze és értse meg mindenki, milyen az, ha valakit egy ország tol a célig.

Mi ott leszünk és ha ön sem akar lemaradni, akkor tudja, hogy az április végi futamra jegyek elővételben itt kaphatók, a Hungaroringen pedig szintén van még hely.

Szervusz Norbi, üdv a fedélzeten, ez itt a Totalcar és ezek itt az olvasóink.

MVI 0403
Csak valahogy idekeveredtek ezek a nyers képek a vágószobából, elnézést...