Kompresszor, V8, randalírozás, vérbosszú hárommillió alatt

2013.10.23. 20:37
12 hozzászólás


Tényleg, már szinte el is felejtettem, hogyan nézett ki Karotta, amikor hazajött Amerikából. Mint egy krumpli, amit héjastul a kelleténél tovább felejtettek a sütőben. Ő is nevetett volna az egészen, csak nem mert, mert szétrepedt volna az arcán a bőr.

Természetesen irigyeltük is, láthatják, miért. Remek embereket és csodálatos gépeket ismert meg. És egy más világot. Amely lehet, nem jobb valójában, mint a miénk (de), de sokkal jobban élhetőbb és autóbuzéria szempontjából kellemesebb.

És Winkler? Az olcsó és egyszerű kisautók nagy rajongója? Ő rommá ázott és kipróbálta az autót, amit idehaza még mindig nem vesznek komolyan. Helyette válasszák a pár éves BMW-t vagy Passatot. Pedig azok sem tudják úgy vasalni az utat, mint ez a két sörnyitó közé ékelt kis doboz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.