A Mester, a Tanítvány, a Rozsomák és a Statiszták

2013.12.19. 17:30
16 hozzászólás

Volt egy favorit, a Palóc Reménység. Másnéven Pista. Mindenki arra számított, hogy amilyen hangos a boxban, olyan nehéz a lába a pályán, és majd jól megver mindenkit. Néhol erőből, néhol fineszből, de úgyis ő fog nyerni, hisz ő akarja a legjobban. Mi meg majd jól érezzük magunkat. Aztán jött Sipos úr, a terepszínű Halálcsillag, és bulldózerként darált mindenkit, aki az útjába került. A nagy meglepetés Aloha Dávid volt, aki azon kívül, hogy a Colin Chapmani könnyítős tuningot elvégezte magán, még nagyon ügyesen is lőtte be az íveket. Csikós is vérszemet kapott egy idő után. Igazából mindenki. Az úrvezetőt itt eltapossák. Biztos ezért nem én nyertem, és nem azért, mert nem tudok gokartozni. Aztán jött Kopasz, és a semmiből új csúcsot autózott...vagyis gokartozott. Pedig teljesen máshogy ment, mint a többiek. Amit Bandi és Pista szűken vett, ott Kopasz ment a külsőre. Ahol ezek nyomták, ott ő fékezett. Míg Pista próbálta a saját módszerét csiszolni, addig Bandi kifigyelte Kopaszt, és az élre ugrott. Majd Pista is beérte Kopaszt. A többi már történelem:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.