Így készül a Totalcar (2013)

2013.12.31. 14:33
47 hozzászólás

Újabb mozgalmas év. Máshogy nem is tetszett volna. Ez megint egy jó év volt. Ken Blockból sierrás bójagyilkost faragtunk. Az idei Belsőség Találkozót új helyszínre vittük, de a hangulat a régi volt. A szerkesztőségen belül az egy főre jutó, működő Hacsik számát megháromszoroztuk.Kiléptünk a nemzetközi porondra is, és mintha már a szélirány is kezdene megváltozni.

tc bestof 2013 #20

Csapattunk egy jót Jean Ragnottival. Michelisz Norbival annál többet. Sokadszor is megcibáltuk a mindenkori hatalom bajszát, és mintha egyre inkább számolnának velünk. Még a daciás kollégával is. Bármekkora logisztikai rémálom egy nagy összehasonlító, mégis sikerült összehozni egy szekérre valót. Bevettük a Hungaroringet olvasóinkkal. Rögtön kétszer! Ezután a Kakucsring sem maradhatott ki. Végül ott is repetáztunk.

tc bestof 2013 #21

Ráadásul 2013 a nagy premierek éve volt. Lábra állt a Hangyász, és belemart a Hungaroring aszfaltjába. A Shitgun is életre kelt, de nem csetlő-botló tetszhalottként. Rögtön morogva, vicsorogva kelt versenyre a stopper ellen. Dezső pedig megkapta a magyar állampolgárságot.

tc bestof 2013 #24

Idén sem unatkoztunk, dehát több mint kétszázötven teszt után nehéz is volna. A tévéműsor is kiváló egészségnek örvendhet, ahogy az Égéstér is. Épp most forog a jubileumi századik adás. A Totalcar Travel sem lustálkodott idén, hisz ismét ott voltunk a Tannistesten, megjártuk Tokiót, Genfet, hogy csak néhányat említsek.

tc bestof 2013 #16

Annyi minden történt, napestig lehetne sorolni. Mindez dicsekvésnek tűnhet, de mi sem áll messzebb tőle. Egyszerűen csak jó érzés újra elégedetten visszanézni az eltelt évre...és azért büszkék is vagyunk. De ami még fontosabb, hogy boldogok is, mert volt mindezt kivel megosztani. Évek óta hisszük és mondjuk, hogy nekünk vannak a legjobb olvasóink. Mégis mindig rácsodálkozunk, hogy mennyire!

Ha ér valamit az ígéret, akkor itt van egy: van tervünk 2014-re is, és azt fogjuk túlteljesíteni. Nagyon jó volt veletek idén is!