Egy biztos: gumira nem lesz gondod. Nyereményjáték!

2014.11.20. 15:23
7 hozzászólás

orbit

Hihetetlen, hogy már három hét is eltelt azóta, hogy Totalcar lebilincselő cikksorozatot küldött Magyarország legérdekesebb elhagyott katonai létesítményeiről, a Hajagtetőn magasló rádióállomásról, a Pákai védvonalról és Kunmadarasról, ahol egykor négyezren éltek és minden órában harcirepülők süvítettek az égbolton. A Totalsár- Keressük a bajt kalandtúrán kollégáink letértek a járt útról, mert a járatlan érdekesebb. Alaposan megkínoztak egy szinte új Nissan X-Trailt. Sátraztak ott, ahol két évtizede még szovjet csapatok trappoltak és lemásztak oda, ahová manapság senki, akinek kedves az élete.

Közben egy percre sem feledkeztek meg a szájhigiéniáról és a friss leheletről. Hogy is tehették volna, hiszen a legnehezebb pillanatokban is kéznél volt minden autós kötelező tartozéka, a negyvenhat darabos Orbit Peppermint, illetve Spearmint rágógumi.

Most kiderül, ki mennyire követte figyelmesen a kalandokat, ki az, aki nem csak a cikkeket, de a hozzájuk tartozó képgalériákat is végigkattintotta. Az Orbit nyereményjátékában egyetlen egyszerű feladat vár a résztvevőkre: keressék meg azt a három fotót, amelyen szerepel az Orbit két, pattintókupakos rágója. A megfejtéseket, tehát a képek linkjét ennek posztnak a kommentfelületére várjuk. Az első helyes megfejtő nyer, nyereménye két csomag autós Orbit. A galériákat végigkattintani sem lehetetlen, de szerencsésebb, ha valaki fejből vágja, hol bukkant fel a zöld és kék doboz. Ne rágódj, kattints és egész télre megvan a rágóellátmányod!

orbit.png