2014.12.12. 18:06
11 hozzászólás

Ha nem voltál velünk a legutóbbi Faluvégi Fahrenen, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld, vagy csak megnézd, milyen az örömautózás testközelből. Most vasárnap, azaz december 14.-én lesz szezonzáró rendezvényünk a Kakucs-Ring-en. Előzetes regisztráció nincs, megjössz, befizetsz és mehetsz. Mindegy, hogy Mustangod, Wartburgod, BMW-d vagy Zastavád van. Természetesen driftelni nagggyon tilos, legalább annyira, amennyire a múltkor is az volt :) Kezdés reggel 9.00-tól, helyszíni befizetés az irodában, sapka-sál-kabát, termosz és menjünk! Facebookon vagy itt is jelezheted a részvételi szándékodat autósként. Ez 12 000 Ft/nap, ha van plusz sofőr, még 6 000 Ft. Nézni természetesen ingyenes! Íme kedvcsinálónak Rézmányi Balázs képei a legutóbbi alkalomról, amikor Varga Cigány Zoli is megtisztelt minket a jelenlétével. A helyszínen készült interjúnkért kattints ide.

FF-3

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.