A legkirályabb versenypálya

2015.02.06. 17:32
27 hozzászólás

Attól tartok, ilyenünk nem lesz soha. Pedig annyira jónak tűnik a videók alapján, hogy minden szabad percemet itt tölteném. Hegyünk még csak volna hozzá, de látszik, egy ilyen pályát összerakni nem két fillér, komoly betonteknő, bukóterek, felvonó és egyéb kiszolgálás kell hozzá. Igaz, a "versenyautók" már egy deci üzemanyagot sem kérnek, a karbantartás filléres tétel lehet. És mekkorát lehet velük csatázni! Ez nem olyan, mint az itthoni bob-pályák.

Az igazsághoz tartozik az is, hogy aki egy ilyen bobra felül úgy, hogy csak egy sisak van rajta, csúnyán összeverheti magát, elég nagyot lehet taknyolni, ha az embert elkapja a hév, vagy egy másik versenyző.


Én biztos, hogy rendes sisakot vennék, meg potektorokat, a francnak sem hiányzik, hogy a térdemről-könyökömről a beton radírozza le a bőrt. De attól félek, nem jutok el Új-Zélandra, de még a kanadai vagy szingapúri pályát sem próbálhatom ki. Márpedig ilyenen van értelme bobozni, itt rendesen versenyezni lehet, ideális ívre, féktávra figyelni. Komolyan, az első videót nézve nekem is adrenalin-zubogásom lett. Nem tud valaki ilyet Európában?