Havon lealázza a Toyota a BMW-t?

2015.02.12. 14:20
39 hozzászólás

Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de az univerzum annyira távoli pontja a két autó, hogy muszáj volt kattintani. Bal sarokban az 1,8 tonnás, összkerekes Toyota Tacoma, jobb sarokban a kétszáz kilóval könnyebb, hátul kaparós M4-es BMW. A számok alapján ez a meccs már a kulcsok elfordítása előtt eldőlt, és tényleg nyer is a Toyota. Ami viszont igazán meglepő, hogy egyáltalán nincs könnyű dolga: az ember azt várná, hogy a pickup olyan könnyedén húzza el a BMW-t, mint izgatott kaukázusi juhászkutya a nagymamát, de nem. A Toyota minden centiméterért megszenved, még ha látszik is, hogy a diffik nincsenek lezárva.

Ön szerint hogy lehetséges ez? Ennyire béna volt a Toyota sofőrje? Netán ennyire jó az aktív sperrdiffi az M4 alatt? Esetleg a csaj számított a csomagtartóban? Vagy a plüssállatok?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.