2015.02.15. 08:40
176 hozzászólás

Zivány vadállat

65121

Elkezdte vizsgálgatni, nézi a motort, de sztem még életében nem látott ilyet :D Erre azt a következtetést vonta le h a jobb első lengéscsillapító cserélve volt :D Na mondom ok, nem Ő fogja szerelni a verdát ha megveszem az tuti :D

Jó, jó de meddig?

65053

Amit megspóroltam a fogyasztáson, sokszorosan befizettem a szervízben. Sokszor állt a szerelőm udvarán sajnos. És ami elromlik rajta az ráadásul nem is olcsó.

Perverz BMW buzi őszinte vallomása

60152

A vas elkezdett lassulni, szaladt a ménes, szöktek a lovak. A végén már a kamionok mögül is csak kínkeservesen tudtam kigyorsulni. Pestre érve egy piros lápánál pedig legyorsult egy ezres Swift.

Meglepetés, a kellemesebb fajtából!

65111

Ugyanis szétszerelés után kiderült, hogy az ún. feszítőcsapágy be volt állva, aminek következtében a vezérműszíj olyan szépen ki volt fényesedve, és el volt kopva (hála annak, hogy az a feszítő görgő nem forgott) , hogy tényleg isteni csoda, hogy nem szakadt el ez idő alatt sem.

Megbízhatóan megbízhatatlan

27116

Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ennek a kocsinak a legnagyobb baja azonkívül, hogy az enyém, hogy istentudja mennyi km van benne...óra szerint 265e, de a szerelőm már a vásárláskor megsúgta, hogy 400 körül lehet.