Na, ilyet tényleg nem láttál még

2015.03.14. 10:53
33 hozzászólás

Száguldó harckocsit már láttam. Igaz, csak videón, de láttam már. Nagy tempóról nagyot fékező harckocsit is (mellesleg zseniális vírusvideó, a holland hadseregnek tuti nem volt még ennél virulensebb filmje):

Láttam már olyat is, hogy tankkal ütköztek neki más járműnek, de a legszebb talán ez, amikor a harckocsizó bajtárs benézi a stoptáblát:

De olyat, hogy egy lánctalpas harckocsival (pontosabban egy BMP páncélozott gyalogsági harcjárművel), gyorshajtás miatt árokba essenek, még soha. Többször is visszanéztem, mert nem akarom elhinni, hogy ilyen pikk-pakk be lehet vele csúszni a dzsindzsába. Remélem nem lett nagy bajuk a tetején utazóknak, ha egy ilyen dög rágurul valakinek a lábára, azt nem lehet egy mikiegeres sebtapasszal elintézni. Volt is elégedetlenkedés az utasok közt, az mondjuk nem teljesen világos, kit is akart volna lelőni a méltatlankodó katona, a saját száguldozó sofőrjét, vagy a személyautó vezetőjét, aki az utolsó pillanatban húzódott le, de szerencsére káromkodáson és lökdösődésen kívűl más nem történt: