Mohó Hiéna 2015: Biztonsági Hiéna

2015.12.18. 17:05
32 hozzászólás

December 18. Megbolondul az egész világ, ma van az új Csillagok Háborúja-epizód bemutatója és ezen a jeles napon a Mohó Hiéna is megenyhül, bűzlő pofáját eltátva kiejti sárga fogai közül a zsíros koncot.

Ami nem más, mint egy 50 ezer forint értékű, profi váltózár és annak beszerelése a biztonságtechnika mestereitől, a Magen-Car Kft.-től. Semmi gagyi, semmi értelmetlen, minden tolvaj által könnyedén letölthető beszerelés, a srácok tudják a dolgukat és csak minőségi termékekkel foglalkoznak. Aki ezt a koncot megnyeri, annak nincs is más dolga, csak felvenni velük rajtunk keresztül a kapcsolatot és teljesen ingyen, bérmentve beszerelik autójába úgy, ahogy kell. Természetesen garanciával.

De az odáig vezető út bátorsággal és kreativitással van kikövezve. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy csak komoly technikai háttérrel lehet megoldani a feladatot, a valóság az, hogy az ötletes, frappáns megoldásokat és a szórakoztatást sokkal inkább díjazzuk majd, mint a jéghideg profizmust. A lényeg, hogy a lehető leginkább ragaszkodjunk ahhoz, amit le kell másolnunk házi körülmények között. Ugye, milyen egyszerű? Lemásolni valamit, amit más már kitalált, annyira nem nagy etwas. Cifrább dolgokat is megoldottak már vídiakemény olvasóink. Most csak egy alig másfél perces filmecskét kellene újrajátszani, ezt, itt:

Mielőtt még azt mondanák, hogy ez lehetetlen gyorsan nézzék meg, hogyan lehet megoldani MINDENT házi körülmények között, tök egyszerű megoldásokkal, zseniálisan.

És a videó, amit a koncra áhítozóknak kell lemásolniuk mindenestül, hangostul-zajostul (azaz az első trailer), sokkal rövidebb. Nem hiszem, hogy december 31.-én éjfélig ne sikerüljön összehozni. Figyelem: nem a másodikként belinkelt filmecske másolatát kérjük, hanem az elsőt, házi körülmények között megoldva.

A legjobban sikerült, videómegosztóra feltöltött és ide kommentbe beküldött alkotás kapja a betonbiztos váltózárat. A szerkesztőség dönt. A Hiéna kivár!

Az idei karácsonyi hiénákat – köztük a még futó és a már lezárt feladványokat  itt találod egy helyre gyűjtve.