Mohó Hiéna 2015: Hörögve ordító sátán

2015.12.28. 19:07
9 hozzászólás

Sajátos ízlésű hiéna ez a mostani. Csomag ritkán úgy vegyes, ahogyan az ördöglakatból és minis falinaptárból álló válogatás, de a fő: a maga területén minőségi darab mindkét termék.

A feladat Jack Black 2006-os zenés vígjátékához kötődik. A film nálunk Tenicious D, avagy a kerek rockerek címen fut, de csak a kretén fordítók miatt, helyes címe amúgy Tenicious D, a végzet pengetője lenne, minthogy ez fedi a sztoriját, és ez az angol cím fordítása. Tele van fasza zenékkel, a végén pedig ott a csúcsjelenet, ez:

Az ördöglakatért valami ördögös feladat volna jó, de mivel az ördög csak a magyar mitológiában él, egyel odébb keresgéltünk, szóval legyen a feladat tárgya a filmben David Grohl által megformált sátán. A feladat pedig: ordítsd bele a kamerába a legnagyobb átéléssel, hogy I'am complete! A videóban 00:34-től hallható a minta, itt pedig még egyszer hang nélkül:

A határidő december 31. 23:59. A vörös bőrért és a szarvakért plusz pont jár!

Az idei karácsonyi hiénákat – köztük a még futó és a már lezárt feladványokat itt találod egy helyre gyűjtve.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.