Ezt állítsd meg!

2016.07.19. 16:39
23 hozzászólás

Életem egyik legeseménydúsabb nyarát töltöttem az Egyesült Államokban, és a legmaradandóbb élményem talán az, hogy ezek a ritka kedves emberek mennyire megalomán állatok tudnak lenni, ha a hobbijukról van szó. Mert a nagy sosem elég nagy, az erős sosem elég erős, a gyors pedig mindig lehet még gyorsabb. Más magyarázatot nem találok arra, hogy miért épít valaki egy 10,3 literes - nem elírás, 10300 köbcentis - V8-assal szerelt középmotoros terepjárót. Buggy - hivatkoznak Tim Cameron csővázas szörnyetegére, pedig semmi nincs benne, ami homokfutóra emlékeztetne: az Ultra Bouncer valahol félúton van egy izlandi Formula offroader és egy rock crawler - mászóautó - között. A lehető legkeményebb terepen, a lehető leggyorsabban menni, erre való, és ehhez itt most éppen egy 1000 lóerős motor, egy powerglide automata váltó és két, erősen átalakított Dana merevtengely áll rendelkezésre. A videón hallani, hogy emberünk egyszer sem nyom padlót, tulajdonképp csak simogatja a pedált. Mondjuk egy nagyobb gázra vissza is tekerné a bolygót:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.