2016.08.27. 06:34
1 hozzászólás

Az már most látszik, érdemes lesz a hétvégén, augusztus 27-28-án kimenni a Hungaroringre, mert lesz mit látni.

Akit esetleg nem érdekel, hogyan csörtet egy csordára való öttonnás kamion, nem akar szurkolni a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbinak, annak is lesz mit néznie: a GT-autók minden érzékszervre ható versenyén csak az autók ellen legdurvább szerekkel beoltottaknak nem lesz libabőrös mindene, mikor a Ferrari Italiák, Lamborghini Huracánok, Audi R8-ak, de különösen a Mercedes GT3-ak és a Bentley Continentalok padlógázon gyorsítanak ki egy-egy kanyarból.

Kis Norbival a tesztkörökként is funkcionáló taxi-menetek (ilyenkor viszik a szerencsés kiválasztottakat pár kört a versenykamionokban) közötti időben tudtunk beszélgetni.

Bár idén számára teljesen új, külföldi csapattal indul, akiknek az autója is folyamatos fejlesztést igényel, és éppen ezért a címvédés realitása a perpetuum mobiléével vetekszik, Norbi nem hogy nem csüggedt, de motiváltabb, mint valaha. A jól ismert hazai pálya és a lelkes szurkolóközönség minden előnyét ki akarja használni, nem csak dobogóra, de futamgyőzelemre is játszik. Amire az első pár kör benyomásai és időeredményei alapján van is remény, de elkél a szurkolók „tolása” is. Aki látott már kamionversenyt, az már ennyiből is sejtheti, kemény verseny lesz, igazi zúzás.

Aki kíváncsi a tavalyi versenyre, a 2015-ös autóra, az kattintson erre a linkre. Az idei autót ebben a cikkünkben mutatja be, és sok-sok háttér-információt is meg lehet tudni a kamionversenyekről.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.