Nézd meg, ahogy egy négyes Golf 315-ig gyorsul!

2016.10.26. 12:31
33 hozzászólás

Aki régóta néz autós videókat az internetnek nevezett nagycirkuszban, az tudja, hogy akármilyen morbid állatság jut is eszünkbe, jó eséllyel azt már valahol megvalósították. Ha esetleg az jutott eszedbe, hogy belelapátolnál egy V10-est egy négyes Golfba, akkor elkéstél, már létezik.

A szerbiai GOGI Racing nem szarozott: beledobtak egy ötliteres, V10-es biturbót az összekerekes Golfba. A C6-os RS6-ból érkező motor gyári, 580 lóerejét azonban reménytelenül harmatosnak érezhették, ugyanis erre lazán rádupláztak. A végeredmény jelenleg 1267 ingolstadti ló és elképesztő menés.

Igazán szürreális látvány, ahogy a szedett-vedett belsejű, agyonfaragott négyes szűk 12 másodperc alatt megfutja a 300-at. A pályafutását R32-ként kezdő Golf egyébként kívülről sem egyszerű: a géptető maradványain a hatalmas V10-es nézelődik kifelé, de a lámpák se lámpák már, csupán légbeömlők.

A tapadásért Toyo R888R utcai slickek küzdenek, valószínűleg baromi keményen. Gyorsulási versenyen valószínűleg kevés ellenfele akad és bónusz, hogy mivel rendszámos (gondolom utolsó csavarig bepapírozva), autópályán is lehet vele vicceskedni.