Mohó hiéna 2016: Az őrült fogós szelfi

2016.12.20. 00:08
59 hozzászólás

Jöjjön a konc, ami valószínű a Lego-Mustanggal holtversenyben lesz idén a legkívánatosabb nyeremény címéért. Valamikor régen kaptuk az Axiáltól ezt a kezdő szintű Gerber túlélőkészletet, benne egy zsebkéssel és egy fogóval – nem csak minőségi dizájnmunka mindkettő, de érzésre sem gagyik. Leporoltuk a bontatlan dobozt, hozzácsaptunk egy goodyeares zsákot és egy porschés nyakbaakasztót.

IMG 2476

Na, hagyjuk a felesleges körítést. Késes, baltás, vasvillás, láncfűrészes gyilkost már látott a világ, fogós pszichopatáról viszont még nem hallottunk. Szóval a feladat: csinálj egy szelfit fogóval a kezedben. Lehet bosszúszomjas, dühödt, suttyó... az ábrázatod, csak olyan pofával csináld, hogy mi is megijedjünk. Több támpontot nem adunk, szabaduljon el a kreativitás.

IMG 2477

Nem egy körülményigényes feladat, ehhez mérten a határidő is szűk. A képeket december 21. 21:00 órás határidővel várjuk a poszt alá kommentben. A felület lehet Instagram, Facebook, Indafotó, akármi. Az elbírálás a szerkesztőség szubjektív értékelése alapján megy majd. Jó megőrülést!

Epilógus: Nem bírtam ki, összedobtam egy sorvezetőt. Ez legyen az alsó határ, ennél azért kreatívabb képeket várunk. 

DSC 0028

Nagyban zúz az idei karácsonyi hiéna-szórás. Itt találod egy helyre gyűjtve mindet.