Mohó hiéna 2016: Traktort szül a konyha

2016.12.30. 00:42
17 hozzászólás

Három közepesen erős csomag maradt az évzáró nagy hiéna-kampány végére. 2016 utolsó szórása jön, benne az Axiál saját készítésű szakácskönyveivel, apró Suzukikkal és a szokásos körítéssel. A három csomaggal külön-külön barátkozhatsz a galériában, eggyel lejjebb pedig ott a feladat hozzájuk. 

A feladat, ha már Axiál és szakácskönyv: a konyhában talált dolgokból rakj össze egy traktort. Borsszóró, fogpiszkáló, lapkasajt, kockacukor... használhatsz bármi tipikusan konyhában tartott tárgyat/kaját, a lényeg, hogy a végeredmény emlékeztessen egy traktorra.

Nem ez az idei legnehezebb feladvány, ráadásul a nyerési esély is háromszor nagyobb, mint a többi hiénánál, így a határidő nem sok kényelmet enged. Nagyjából másfél napod van: 31-e (szombat) 22:00-ig jöhetnek a konyhában született traktorok képei kommentben. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.