Agrárgép Show-hiéna: fuss egy traktort

2017.01.18. 17:26
5 hozzászólás

A jövő hét java ismét az Agrárgép Show-é és AGROmashEXPO-é a Hungexpón. Van is rá húszonsok jegyünk az Axiálnak hála, amiből újfent kiszórunk hatot. Ez itt a második kör, újabb három páros jegyért.

agrárgépshow belépő

A feladat: A cím kicsit megtévesztő, futni nem muszáj. Lehet sétálni, autózni, motorozni, traktorozni(!), szóval bármivel közlekedni. A lényeg, hogy az utad kirajzoljon egy stilizált traktort. Vannak erre ügyes navik, navis appok, amik lekövetik (kirajzolják) merre jársz. A műfaj amúgy egy ideje már alakulóban van, GPS doodles néven egész sok találatot dob ki rá a Google. Ez itt például egy markoló, ez itt egy szarvas, erre kattintva meg egy térképen kirajzolt Darth Vadert találsz.

Ilyesmit kéne traktorból, saját gyártásban. Csalni nem ér, a kifotózott kép linkje mellé kommenteld be, hogy hol, mikor és mivel készült a pályamű. 

Doodle

A határidő: péntek (20-a) délelőtt 10 óra. Így még lesz idő zsűrizni és postázni a héten. Hajrá!

Mi ez az Agrárgép Show? Kedvcsinálónak itt egy cikk a tavalyiról:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.