A pösze kína csaj nyertese pedig:

2017.04.25. 11:33
2 hozzászólás

Húsvét hétvégéjén rántottam le a leplet a beszélő kínai tolatóradarról, akinek nem lett volna meg a videó, íme. A videó végén egy felajánlás volt, hogy az önként jelentkezők között kisorsolom a berendezést, amennyiben vállalják, hogy beépítik a cuccot az autójukba. A hír az, hogy megvolt a sorsolás.

A jelentkezők listáját kinyomtattam, és átballagtam Lilihez, a folyosónk túlsó végén, hogy vállalja a szerencse/balszerencse kezének a szerepét. Vállalta. A sorsolás a felszeletelt névsor cetlijeivel zajlott, a papírcsíkokat szobahőmérsékleten helyeztem a savanyúcukorkás tálba, Lili pedig becsukta a szemét. Íme a technológiát demonstráló kép:

A nyertes végül Merőtei Sándor József, aki Loganjába tervezi beépíteni a kínai barátnémat. A nyereményt postázzuk, és megköszönném, ha kapnánk valamilyen fotót, kis videót a készülék beépítéséről.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.