Hódmezőrülj meg a nyár utolsó hétvégéjén

2017.08.25. 10:56
0 hozzászólás

Az autós találkozók legillúziórombolóbb eleme a passzív élmény. Ritkán lehet beülni az autókba, sokszor a tapogatást sem díjazzák, így marad a nézelődés. Viszont létezik egy buli, ahol a néző részese lehet a csapatásnak, ez a Hódmezőrület. Bizony, komoly autók driftelnek egy 350 méteres pályán, szalmabálák és sok tízmilliós munkagépek között, aki akar, az pedig beülhet egy sofőr mellé, ehhez csak egy felelősségvállalási nyilatkozatot kell kitölteni.

Hódmezőrület sep10 Rézmonyó-71

Mivel tavaly hatalmas volt az érdeklődés, ezért idén két napig tart a buli, augusztus 26-án és 27-én egyaránt várjuk az érdeklődőket. Akit nem hoz lázba a sebesség, annak is lesz látnivaló, ugyanis az Axiál Kft. ugyanúgy kihozza a ma kapható legmodernebb munkagépeket, mint a mezőgazdaság veterán eszközeit, de több száz más kiállító is érkezik a rendezvényre.

Tehát még egyszer: augusztus 26-27-én, a Hód-Mezőgazda Zrt. telephelyén várnak mindenkit, akit érdekelnek a gyors, hangos, vagy éppen hatalmas gépek. A belépés ingyenes, a buli pedig garantált, az utolsó nyári hétvégére pedig nem is kell több. A részletes programot itt találod, és íme még egyszer a helyszín térképe:

HodMezorulet 2 0 terkep UJ 0802