A legdurvább kicsomagolós videó: Bugatti Chiron

2017.10.05. 19:59
9 hozzászólás

Nincs műfaj, amit jobban gyűlölnék az unboxing videóknál, legalábbis a kütyük világában. Annak ellenére, hogy imádom kibontani a cuccokat, a védőfóliák lehúzása pedig valósággal a szenvedélyem. Az unboxing ugyanis csak akkor öröm, amikor a sajátodat bontod ki, infót lényegében nem hordoz. Az meg, hogy a sok hülye felolvassa a paramétereket hozzá? Meg kiderül, hogy a mobilhoz adnak töltőt? Ugyan már. (Néprajzilag a kínai webáruházak miatt alakultak ki ezek a videók, hogy legyen bizonyíték, ha valami eleve hiányzott a dobozból.)

Más a helyzet, amikor egy Bugatti Chiront csomagolnak ki, még akkor is, ha másé. Történetesen az első észak-amerikai vásárlóé, egy kombinált Rolls-Lambó-Bugatti szalonban.

Azért nemcsak néhány cipzár kihúzkodásáról van ám szó, meglátjuk, milyen hülye hátsó lökhárítókat kényszerít szegény Bugattira egy amerikai ütközésbiztonsági előírás, és persze ott a polírozott fémláda, ami a Szent Rendszámtartót és a Még Szentebb Sebesség Kulcsot fogalja magában. Azt is megtudjuk, hová kell bedugni.

Íme tehát TheStradman videója arról, ahogy 1500 lóerő kibújik a kezeslábasból (a videó angolul van, akinek ez gond, kapcsolja be a feliratoknál az automatikus fordítást.):

Minden nem Chiron-vásárló számára egyébként kéjes kárörömre adhat okot, hogy az amcsik megkövetelik a Bugatti orrában lévő csomagtartótól, hogy gyerekbiztos legyen, ezért az amúgy is használhatatlan méretű üreget egy fém idommal még megfelezik. Gondolom, itt az lehet a gond, hogy nincs sötétben világító belső vésznyitó a csomagtérben, de ha valaki pontosabban ért az amerikai szabályokhoz, az ne tartsa vissza az infót.