Ilyen egy traktorverseny életre-halálra

2017.10.18. 13:51
8 hozzászólás

Voltunk már mi is traktoros gyorsulási versenyen, láttam már szántóversenyt, de amit Oroszországban már 2002 óta rendeznek, olyat még sose. Idén júliusban is megrendezték a Bison-Track Show elnevezésű versenyt, ahol összecsaphat az orosz traktorgyártás színe-java. Most összesen 28-an indultak az összesen 15 kilométernyi versenyen. A traktorokban maximum 5 literes motor lehet, rendelkeznie kell bukókerettel és biztonsági övvel és bele kell férnie a 1.4-es vontatási osztályba (pl: MTZ 50, MTZ 80, stb).  

Volt itt minden: ágyúval indított verseny, száguldás, sár, füst, felborulás, futómű kiszakadás, vizet szívó motor, kényszerleszálló drón, menekülő és néha kicsit elgázolt fotós...Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.