Feladvány lett a Totalcar

2017.12.02. 00:06
10 hozzászólás

Már régóta szemeztem az Imagine társasjátékkal, és végül vettem is egyet itthonra. Zseniálisan egyszerű és szórakoztató az egész: húzol egy feladványt, és az asztalon lévő átlátszó kártyákkal megpróbálod elmutogatni a többieknek. Mozgathatod őket, sorba rendezheted, kitakarhatsz részletet, egymásra pakolhatod, bármit - beszélni tilos, ez alól csak a feladvány kategóriájának (film, nem mindennapi esemény, tárgy, személy, zene, stb...) bejelentése a kivétel. A részletesen kifejtett szabálykönyv sem hosszabb, mint a figyelmeztetés a cigisdobozon, tehát nincs tanulási görbe, egyből lehet kezdeni a játékot, nagyjából akárhány fővel.

Baromi jó megfejtések lehetnek, ezt például egészen biztosan ki fogod találni:

Igen, a Psycho c. film. Körülbelül 1000 feladvány van, szóval van benne lehetőség. Nyomtunk is itthon ketten egy próbajátékot, és mit láttam az egyik feladványkártyán? A negyediket nézd.

Megpróbáltam lemodellezni. Erre jutottam:

Kitalálnád ebből?Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.