Kimennél az AgrárgépShow-ra? Van nálunk egy zsák belépő

2018.01.18. 12:02
23 hozzászólás

Jövő héten négy napig megint a hazai agrárvilág zarándokhelye lesz a Hungexpo és ahogy ilyenkor lenni szokott, az Axiál ránk borított egy zsák belépőt, hogy szórjuk ki az arra érdemes olvasóknak. Aki hiénát sejt, jó úton jár ez itt egy feladványos poszt ajándék jegyekért az AgrárgépShow-ra

IMG 3027

A nyeremények egész pontosan: négyszer három belépő, azaz mind a négy nyertes vihet magával plusz két főt a kiállításra, plusz az első három helyezett kap egyet-egyet az Axiál új szakácskönyvéből

IMG 3034

A feladat pedig: faragj traktort zöldségből vagy gyümölcsből. Mindegy, hogy almából vagy mangóból, a lényeg, hogy minél inkább traktor-forma legyen az eredmény. Csinálj róla egy jó fotót, töltsd fel valahova, majd linkeld be ide, a poszt alá kommentbe. (tipp: kemény húsúak előnyben. Nekiálltam egy demódarabnak, de itthon csak narancs volt, abból meg inkább lett medúza, mint traktor). A határidő: holnap, azaz 19-e péntek 10:00. 

Ha kell egy kis kedvcsináló: tavaly ezek voltak a kedvenceink az agrár show-n.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.