Ilyen az élet a Dakaron

2018.01.18. 17:28
0 hozzászólás

A 2018-as Dakaron pár napja még a kategória első helyén volt a Kamaz-Master csapata. A hajtásban még arra is volt idejük, hogy bemutassák, hogyan és hol tengetik üres óráikat. A lakó-Kamaz bemutatása közben gyanúsan tiszta volt ugyan minden, de biztos csak ilyen rendesen takarítanak a kamazos fiúk. Viszont kiderült, hogy gigantikus hűtő mellett beépített sörcsap is van a fedélzeten.

A később felbukkanó Icequeen-feliratú fura tárgy egy cryokapszula. Itt elsősorban ízületi fájdalmak és gyulladások ellen használják. Működése nagy vonalakban, hogy folyékony nitrogénnel lehűtik a kamrát olyan -110 és -150 fok közé. Ekkor a bőr hőmérséklete 5-10 fokra csökken, de mivel nem maradnak bent sokáig, így a belső hő nem esik kritikus szint alá. 

Oroszul tudók előnyben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.