Máris megvan az év mentése?

2018.02.05. 19:48
10 hozzászólás

Hétvégén rendezték Ausztráliában a déli félteke egyik legjobb autóversenyét, a Bathurst-i 12 órást. A csodálatos Mount Panoramán minden év februárjában összejönnek Európa legjobb GT-versenyzői, egy marék Le Mans-győztes és az ausztrál autósport krémje, hogy egy sereg V8-as Mercedes, BMW és McLaren, egy nagy adag V10-es Audi és Lamborghini, valamint egy zsák Porsche 911 GT3 R kormánya mögött fél napig körözzön az Új-Dél-Wales-i domboldalon. Nem sok jut el hozzánk az egészből, de ha valaki 200 km/h-nál így megpörget egy bármilyen versenyautót, arról tudnia kell Európának is. 

Ezt a 720 fokos pörgést a helyi Will Davison mutatta be még a futam előtti szabadedzésen. Egy Audi R8-assal, épp olyannal, amilyennel csapattársai két nappal később megnyerték az idei 12 órást Mount Panorámán.

Külső kameráról sajnos nincs meg a mutatvány, de kárpótlásul itt egy háromperces összefoglaló a komplett félnapos futamról. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.