Életed balesete most egy Legót érhet

2018.05.14. 17:24 Módosítva: 2018.05.14. 17:24
87 hozzászólás

Megjárták a Parkoló Parádét, totalcaros kezek pakolták össze sok ezer ember szeme láttára, most pedig a tiéd lehet. Ha még nem ugrott be: egy pár Lego Technicet lehet most nyerni nagy szerencsével. A nagy szerencse nem a játékhoz kell, már túl kell lenned rajta, ha nevezni akarsz. Feladat egy görgetéssel lejjebb, addig is itt egy kép a koncokról építőik kezében. 

Még a nyereményekről. Ezek azok a Technic legók, amelyek selling pointja, hogy egymásnak lehet őket ütköztetni, mire ledobják az orrukról a mad maxesen odapakolt motorjukat. Valahogy így:

Szóval ez a fajta Technic akkor buli, ha kettő van belőle, a nyertesek viszont kénytelenek lesznek a falnak küldözgetni őket, mert most két nyertes lesz egy-egy nyereménnyel. A szerencsések feladata pedig

  • Küldj be egy fotót egy balesetedről, konkrétan az autóról/motorról/kamionról, amiből élve kiszálltál, és írd le a hozzá való sztorit. Nem önmagában a szétvágott oszlopok száma, a roncs állapota dönt majd, legalább annyit számít majd a zsűrinél, milyen körítést írsz (10-15 mondat) hozzá. Ja, és olyan baleset legyen, amit nem csak te éltél túl, hanem mindenki más, akinek része volt benne. 

A határidő csütörtök (17-e) 12:00. A képeket a sztorikkal együtt ide, a poszt alatti kommentfalra várjuk. A képet töltsd, ahova szeretnéd, a linket pedig a tedd a szöveghez. Mindenki nem nyerhet, de számolj vele, ha sztorit küldesz, azt jó eséllyel berakjuk majd egy későbbi gyűjteményes posztba. 

A hozzászólással elfogadod a Totalcar adatvédelmi szabályzatát.