Helló, itt a világ legkorábbi 911-ese, lenne kedved vezetni százezer ember előtt?

2018.08.09. 17:08
23 hozzászólás

Annak is megvan a maga romantikája, amikor egy nép polgári és proletárforradalmak során lámpavasra húzza a régi arisztokráciát, de Goodwood annak a bizonyítéka, hogy az se baj, ha nem. Az évszázados tőkefelhalmozás eredménye, hogy van Angliában egy kúria, ami előtt elvezet egy uradalmi utacska egy dombra.

Ezt az utat évente egyszer kirakják szalmabálákkal, és megszállja egy hétvégére negyedmillió néző, hogy versenyezni és felvonulni lásson mindent, a háború előtti rekorderautóktól kezdve a Le Mans prototípusokon, a B-csoportos raliautókon, a régi és kurrens F1-es szörnyeken és eszementen drága hipersportautókon át az elektromos és önvezető versenyautókig és a jet packkel repülő emberig bezárólag. A Festival of Speed a gépszeretet legszínesebb ünnepe a grófi gyepen, ahol karnyújtásnyira mehetsz mindenhez, amiről azt hitted, soha nem látod élőben. Ha vezetsz listát élményekről, amelyek nélkül nem szívesen kíséred el a kaszást a pokolba, ahol downsize-olt turbódízel krosszóverekkel kell ottfelejtett 40-es táblák mellett autózni egy végtelen magyar autópályán, kikapcsolhatatlan Despacitóval a rádióban, az idők végezetéig, ezt írd fel valahova az elejére. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.