2019.05.31. 17:03
5 hozzászólás

Huszonnégy órán keresztül veretni a nyirádi vörös pokolban kihívás embernek és gépnek egyaránt. Hiába választottuk a megbízható technikát és a legjobb szakembergárdát, nem ment minden zökkenőmentesen. Kilencvenegy indulóból - az első órákban - sikerült a 88. helyet magunkra ragasztani egy elmelegedő vezérműtengely-jeladó miatt, de aztán jött az áttörés a verseny feléig miénk volt a leggyorsabb kör.

IMG 20190519 144143 (1)

Megyó vágóasztalán ez a negyven perc kötötte zenés csokorba sok ember vaskos szívását, kitartó feladatmegoldását, majd később katartikus sárdagasztását. Dőljenek hátra, ez a rész a versenyről és a kulisszatitkokról szól. Szívbe és Ignis-be markoló pillanatok következnek, kiderül, hogy a Nappal mindenki felkelt-e és a Faternak miért nélkülözhetetlen tárgy a szolgálati büdösbicikli.

A One More Round csapatának korábbi műveit itt nézhetitek meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.