Parkoló Parádé június 19-én: Csillogó veteránok

Érdekel

Aki nem jutott hozzá, még megteheti

Karácsony előtti utolsó könyvvásár a Csikósnál

2019.12.06. 15:42
15 hozzászólás

Nem hittem el, de a legutóbbi garázsparti alkalmával szerintem legalább kétszázan eljöttek hozzánk Zuglóba, de lehet, hogy háromszázan is. Odakint a Czoborban egész mini-Parkoló Parádé lett, Framóval, BMW E9 kupéval, Opel Speedster Turbóval ésamimég - az utca tele lett a mi autóinkkal. A garázs... Hát a garázs az tele volt emberekkel, folyamatosan. Huhh, szédültem a végére.

Azóta meg kapom a leveleket - hogy egy csomóan eljöttek, de pici gyerekkel voltak, idősek, nem öltöztek elég melegen és a többi, emiatt meg nem bírták kivárni az óra hosszú sort. Ez alkalommal szólok - a pici gyerekesek, mozgássérültek helyből jöjjenek rögtön előre, mert én a múltkor ugyan félóra-óránként kimentem kajabálni az utcára, hogy engedjék őket előre, de túl ritka volt ez mindenkinek, én meg képtelen voltam ennél sűrűbben kiszabadulni az asztalka mögül. Naja, ez nem céges szervezés, csak egy ilyen magán-hack.


Szóval van még a könyvekből: a zöldből ugyan nem sok maradt, de a régi utánnyomása még tartja magát, de az is bőven megfeleződött a múltkori alkalom után. Még valamennyit kötelezően félre tennem a január 19-i, KMO-s modellbörzére is, ezért most szólok - érdemes az elejére odajönnie annak, aki mindkettőből szeretne, mert csak körülbelül ötvenet fogok még bárkinek adni a Feljegyzések a Titanicról címűre. Ha valaki lemarad a Titanicról, ne búslakodjon, mert a Feminának, ami a webáruházat üzemelteti, még van belőle vagy százötven, onnan lehet majd még rendelni utána is egy darabig.

Most akkor közzéteszem, hogy a hétvégén, december 14-én szombaton, délután háromtól megint egyórás könyvvásár lesz nálam, a zuglói garázsban. Lehet forgatni a portékát, a dedikálás jár ilyenkor, kicsit talán tudunk pár szót váltani is. Megpróbálom úgy átrendezni a garázst, hogy minél többen beférjünk, mert tartok a hidegtől, hóeséstől - ha ügyesen csinálom, szerintem 25 ember egyszerre talán befér. Persze ha sok jó ember lesz.

A könyvek egységesen 4500-ba kerülnek (a réginek emelnem kellett az eredeti 3900-hoz képest az árát, mert a kis széria miatt költségesebb lett az előállítása), aki pedig csak egyet vesz és készül 500 forintossal, s nem kell visszaadnom belőle, az nagyobb aláírást kap...

Eközben persze, az idei könyv, a Feljegyzések a Titanicról még mindig hozzáférhető táv-formában a szokásos három forrásból:

- a webshop, mint elsődleges beszerzési hely itt kattintható,
- a Vaterán, általam személyesen küldve, korlátozottan, azoknak a magyarországi vevőknek, akik különös dedikálást, bubis borítékolást, kaviáros palacsintát, egyebeket kérnek, itt érhető el a Titanic-könyv,
- az eBayen azoknak, akik nagyon távolról, az országhatáron túlról szemlélik az eseményeket, de mégis szeretnének hozzájutni némi papír alapú magyar autós betűhöz, itt a vásárlási lehetőség.

A régi könyv, az Életemet egy rozsdás roncsért küldése nem működik a hivatalos, webshopos csatornán át (egy url-címem van, az az újhoz) – ahhoz a vaterás, hazai rendelős hozzáférés itt, az eBayen külföldre rendelős hozzáférés meg itt érhető el.

A garázsvásár pontos részletei a Facebookon olvashatók el, ahhoz meg itt a link.

Aprósüti, szörp, kézfogás, benzinszag lesz, meleget ti hozzatok!