Ezért sem hülyeség, ha oktatóval tanulod a versenypályázást

2020.03.03. 12:36
8 hozzászólás

Egy balesetnek hála videózott erős reklámot szolgáltatásának egy instruktor. Steve Claeys a belgiumi Zolder versenypályán oktatja az amatőröket a pályán autózás alapjaira: íven, gyorsan, biztonsággal. Akár egy vezetésoktató a mazsoláknak, és ha kell, épp úgy nyúl át az öled fölött és ragadja el a kormányt. Ahogy tette ennél a mentésnél is:

Ennél az esetnél jobb reklám aligha kell az instruktor szakmának, hogy miért lehet értelme befizeti egy pályát és a pályázást jól ismerő szakihoz amatőrként. A falnak ment C1-esben is biztosan örült a benne ülő, hogy a faltól kapott pofon után nem kapta a nyakába a tanulóautót. Hogy ez csak Steve érdeme volt-e, nem lehet biztosan tudni, de jó eséllyel az az egykezes kormányhúzás volt, ami megmentette a szereplőket a nagyobb bajtól. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.