Így kell játék Lamborghinit fotózni, hogy igazinak tűnjön

2020.04.30. 10:48
0 hozzászólás

Amikor először megláttam a lamborghinis képet, semmi különöset nem találtam benne. Gondoltam, oké, csináltak egy király képet az esőben egy sárga Lambóról, de ennyi. Rögtön utána a cím már gyanús lett, és a Jalopnik cikkét megnyitva rájöttem, hogy nagyobbat nem is tévedhettem volna. Nemhogy nem valódi Lamborghini, de még igazi eső sincs a képen.

lamborghini-huracan-rolling 720

A képet Kunar Kelkar, egy indiai fényképész csinálta, aki autók fotózásával foglalkozik. A járványhelyzet az ő munkáját is megnehezíti, kevésbé mozdul ki fényképezni, de a mostani posztja láttán úgy tűnik, azért otthon is meg tudja oldani. Ugyanis a képen egy játék Lamborghini van, amit egy cipőfűzővel rögzített egy futópadhoz, aminek oldalára ping-pong hálót is szerelt. Az autóra spriccelt víz - ami esőként funkcionál - már csak hab a tortán.

A képek - egy kis szerkesztés után - baromi élethűre sikerültek, főleg előről és hátulról, oldalról már szembetűnőbb a eltérés. Mindenesetre Kunar sok emberrel el tudná hitetni, hogy van egy Lamborghinije. A nem akármilyen fotózásról videók is készültek: