Minden, amit a bringaszállítókról tudni akarsz

2020.07.10. 10:35
17 hozzászólás

Közeleg a nyaralós időszak, és a bringánál kevés jobb eszköz van arra, hogy a pihenés közben elguruljunk felfedezni a helyet, de persze mehetünk úgy is, hogy a bringázás az utazás célja legyen. A szűk keresztmetszet a szállítás: alig van pár olyan személyautó, amiben az utasok férőhelyének csonkítása nélkül tudunk bringát szállítani, így maradnak a külső tartók. De tényleg ezek jelentik a végső, és legjobb megoldást? Milyen autót vegyünk, ha az utazás egyetlen célja a bringázás? Ezt járjuk körbe a Kontra eheti adásában.

Ha nem tudod lejátszani, akkor itt az adás Youtube-linkje

A Kontra podcast egy bringásoknak szóló, kötetlen beszélgetős műsor. Grósz Béla és Bognár Tamás ezentúl minden héten egyszer jelentkeznek a Totalcar címlapján, és kitárgyalnak valamilyen a tekeréshez kapcsolódó témát. 

A kerékpárszállítással több anyagunkban foglalkoztunk, olvass tovább erre.

Vagy pedig erre. 

Esetleg erre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.