Így nézne ki a Maserati sportkocsija, ha Alfa Romeónak született volna

2020.09.17. 12:01
2 hozzászólás

Nem telt el egy hét a Maserati szupersportkocsijának világpremierje óta, németországi virtuáltunerünk, András máris újragondolta, és Alfa Romeo bőrbe bújtatta.

András neve ismerősen csenghet, munkái több alkalommal megjelentek már nálunk: ő hozta rendbe az új 4-es/i4 BMW túlméretezett orrlyukait, ő rajzolta meg a Ferrari Monza stílusú Alfa Nero roadstert, de a Mazda 6 kupé verzióját is, nem sokkal a hátsókerekes pletykák után. A renderképek és koncepciórajzok készítése számára csupán hobbi, alapból eljárástechnikai mérnökként dolgozik, ideje nagy részét olajokkal és munkagépekkel tölti.

Legutóbb a Maserati frissen bemutatott sportautójához nyúlt hozzá, a 630 lóerős MC20-hoz. Az ötlet egy ki meri megrajzolni Alfa Romeo stílusúra költői kérdésből indult, aminek annyi a háttere, hogy az MC20 fejlesztését átépített 4C prototípusokkal kezdték - voltak is olyan pletykák, amelyek egy új Alfa sportkocsiról szóltak. Végül nem készült ilyen változat, de András megoldotta, hogy lássuk, mi lett volna, ha...

A többi munkáját Instagram-oldalán találjátok meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.