Meglett a legkorábbi DOT!

2021.04.07. 16:47
6 hozzászólás

Korábbi Hiéna felhívásunkban azt kértük, hogy mindenki nézzen körül, hogy mi a legöregebb DOT-szám a környezetében. A DOT-jelölést 1980-tól használták három számmal, 2000-től néggyel. Az igazán koraiakat tehát a háromszámos nevezettek között kellett keresni, 0-ás vagy 1-es végződéssel.

Steve McQueen 1980 novemberében hunyt el
Steve McQueen 1980 novemberében hunyt el

Sok nevezés érkezett a DOT megjelenése előtti korszakból, de szándékosan nem a legrégebbi gumit kerestük, hanem a legkorábbi DOT-ot, ezzel keretek közé helyezve a játékot. A nyertesünk Josch, aki egy 1980. első heti, azaz 010-ás DOT-tal nevezett, ami egy 125-ös Polski Fiat első gumijaként kezdte meg életét . Íme:

dot 010.PNG

Gratulálunk, a nyereménye egy Osram TyreInflate légkompresszor.

Josch, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, itt.

Osram TyreInflate – légkompresszorok

A beépített LED fénnyel rendelkező TYREinflate légkompresszorcsalád egyszerű és könnyen használható megoldás a guminyomás karbantartására. A készülékek szállítása praktikus és kompakt kivitelezésük révén kényelmes. A termékcsaládban három változat található, így a TYREinflate 200 modell analóg nyomásmérővel, a TYREinflate 450 digitális kijelzővel, amely növeli a pontosságot és megkönnyíti az eredmény leolvasását.

Az eszközök a megfelelő nyomás elérése után a beépített automatikus leállítás funkciónak köszönhetően leállítják a légpumpát, sőt, megjegyzik a beállított értéket. A harmadik változat a TYREinflate 1000 akár 2 perc alatt képes felfújni a gumiabroncsot, a nagy digitális kijelző és a nyomásmérő lehetővé teszi a folyamat nyomon követését. Háromrészes adapterkészlet biztosítja a kerékpárgumikhoz, labdákhoz vagy más felfújható eszközökhöz történő használatot. A gyártó 2 év garanciát biztosít!

Részletek és vásárlás itt.

A posztot az Osram támogatta.