Dolgoznál a Totalcarnál? GYERE!

2021.10.28. 13:27
44 hozzászólás

A Totalcar csapata mindig vegyes volt, a mostani brigád is színes - van, aki a lap indulása óta itt dolgozik, vannak a saját nevelések, akik gyakornokból küzdötték fel magukat, másokat a konkurenciától csábítottunk át, meg olyan is, akit szimpla álláshirdetéssel vadásztunk le. És annyira bevált, hogy újra nekifutunk, ezúttal egy tech érdeklődésű kollégára vadászunk, akinek elsősorban nem az autóteszt lenne a fő feladata (úgysem fogja megúszni, időről időre frankó sportautókat kell hőlégfúvóval rámelegíteni a kollégákra, hogy vigye már el valaki).

Amire embert keresünk, azt a mi szakmánkban úgy hívják, hogy szerkesztő, ami elsőre jól hangzik, a valóságban viszont azt jelenti, hogy mindenes:

- kell tudnia cikket írnia, érthetően.
- kollégák, külsős szerzők által írt cikket szükség esetén gatyába rázni.
- a szerzőket nyomasztani, határidőkkel terrorizálni, behajtani rajtuk az anyagokat, szükség esetén a lelküket ápolni.
- híreket érthetően lefordítani.
- időnként tűrhető fotókat készíteni.
- meg egy halom egyéb apróság, amit élőben majd átbeszélünk.

Ehhez a munkához ezekre van szükség:
- érts a szöveghez. Nem elég jól írni, a béna szöveget is gatyába kell tudnod rázni. Ha már a te mondataidat is javítgatni kell, másét sem fogod tudni rendbe rakni.
- Nincsenek olyan irreális elvárások, hogy legyél fiatal ÉS legyen sok év szakmai tapasztalatod. Az újságírói múlthoz nem ragaszkodunk, meredek tanulási görbével simán kiváltható. 
- erős tech érdeklődés, nem kizárólag autós. De az autókkal kapcsolatban se legyél fogalmatlan, autós lapról beszélünk.
- angol nyelv. Ha van mellé még valami, az plusz pont.
- B kategóriás jogosítvány. Ha van A, C, E, targonca, repülő, akármi, az természetesen előny.
- tudj szerepelni. Időnként kamera elé kell majd állnod.

Három hónap próbaidő után alkalmazotti státusz.

Ha jelentkeznél, küldj erre a címre egy rövid önéletrajzot (zomboraczi@mail.totalcar.hu),  csatolj valami referenciát, hogy lássuk, tényleg tudsz fogalmazni, és írd oda a fizetési igényed.

UPDATE: a jelentkezési határidő lejárt!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.