Rush Poker – A leggyorsabb póker!

Hirdetés
2010.11.18. 16:15
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Több akció és kevesebb várakozás – a Rush Poker* az online póker evolúciójának legújabb állomása. A kizárólag a Full Tilt Poker-nél elérhetô Rush Poker* Verseny a villámgyors póker páratlan élményét nyújtja.

A Full Tilt Poker legújabb fejlesztése – a Rush Poker* Verseny – a pókermérkôzéseket olyan gyorssá és intenzívvé teszi, amire még nem volt példa a poker történetében.

Ezzel az új versenyformával nincs több várakozás játék közben, folyamatosan mozgásban tarthatod a játékot, mert a leosztások közötti idôt minimalizáltuk!

Játék a Rush Poker*-rel

A Rush Poker* szépsége abban rejlik, hogy nem kell megvárnod az adott játék végét, ahhoz, hogy bedobd a lapjaid. Ehelyett rögtön akcióba lendülhetsz! A Rush Poker* játékban minden résztvevô egy hatalmas közös játék részese, és végtelen számú asztalnál játszhat. Ahogy bedobtad a lapjaid, a játék automatikusan egy másik asztalhoz repít téged, ahol rögtön új leosztással játszhatsz.

Hogy felturbózd a játékot, használhatod a ‘Quick Fold' (Gyors Bedobás) gombot. Ezzel a gombbal lehetôséget kapsz arra, hogy bedobd a lapjaid még mielôtt sorra kerülnél a játékban. A rendszer továbbrepít téged a következô asztal következô leosztásához. Az elôzô asztal játékosai eközben nem is tudják, hogy te bedobtad a lapjaid, míg nem kerül rád a sor! Így, ha például 8-as és 4-es leosztást kaptál a középsô körben, és ez nem megfelelô neked, azonnal bedobhatod a lapjaid, és máris kezdhetsz egy másik asztalnál, anélkül hogy meg kellene várnod, míg a játékban te következnél.

Hogyan mûködik a Rush Poker* játék?

A játék “Rush játékmódban” kezdôdik, ugyanazzal a stílussal és szabályokkal, mint a Rush Poker* körjátékban. Az idô elôrehaladtával, ahogy a játékosok kihullanak, az aztalok rövid leosztásúvá válnak, hogy a játékot továbbra is “Rush játékmódban” tarthassuk. Így biztosítjuk, hogy a játék nem lassul le: az asztalok akkor lesznek rövid leosztásúak, amikor kevesebb, mint 30 résztvevô maradt a játékban.

Ha például 28 játékos marad a sztenderd nyolc leosztásos Rush Poker* játékban, az asztalok automatikusan kilenc leosztásuvá válnak. Ahogy közeledünk az utolsó asztalhoz, minden egyes asztal egyre rövidebb leosztású lesz.

Az utolsó asztal

Mikor a Rush Poker* az utolsó asztalához ér, a játékmód Rush-ról Sztenderd módra vált, így a játék úgy foltatódik, mint bármelyik hagyományos verseny során. A leosztásokat addig játsszák, míg a játék be nem fejezôdik.

* Szabadalmaztatva

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.