KI MONDTA, HOGY LUXUS 3 ÉVENTE ÚJ AUTÓBA ÜLNI?

Hirdetés
2011.10.21. 16:32 Módosítva: 2011.10.21. 16:44
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nem provokációnak szántuk a címet, hiszen jól tudjuk, hogy a világgazdaság nem a legjobb időket éli. Az aggasztó hitelhelyzet és a tudatos fogyasztás mellett mégis érdemes nyitott szemmel járni, és odafigyelni a kedvező ajánlatokra. Az egyik ilyen a Nissan most induló maradványértékes finanszírozása, a Nissan Select.

A nehéz helyzetbe került autóipar egyik túlélője a Nissan volt, amely az előre menekülést választotta, és sikeres városi modelljével, a Qashqai-jal, pozitív értékesítéssel zárta az elmúlt évet.

A Nissan most a Qashqai modellen keresztül, új pénzügyi termékével egy minden eddiginél rugalmasabb, a vevői igényekhez maximálisan igazodó autófinanszírozást indított útnak.

NISSAN SELECT – EGY ÚJ FINANSZÍROZÁSI MODELL

A Nissan Select finanszírozás egy olyan biztonságos, kockázatok és váratlan kiadások nélküli, forint alapú konstrukció, amellyel valóban 2-3 évente egy új Qashqai-ba ülhet a vevő, akár 20% kezdőbefizetéssel.

A futamidő 24-48 hónap lehet és a lejáratkor az ügyfelek igényeihez igazodva a konstrukció többféle választási lehetőséget kínál.

  • Új modellre válthat

A futamidő végén a márkakereskedő megállapítja az autó értékét. Amennyiben ez magasabb, mint a kiemelt utolsó törlesztőrészlet, a különbözet lehetőséget nyújt a következő Nissan modell kezdő befizetéséhez.

  • Megtarthatja autóját

A futamidő lejártával a maradványérték továbbfinanszírozásával, lehetőség van díjmentesen meghosszabbítani a meglévő finanszírozási szerződést.

  • Márkakereskedője visszavásárolja autóját

A futamidő végén a márkakereskedés garantált áron visszaveszi az autót, vagyis, ha mégis szeretnénk lezárni a finanszírozást, nem kell az értékesítéssel bajlódni.

Tehát az új modell biztonságos, mégis kellően rugalmas, így valóban elérhető közelségbe kerül az a fejlett országokban már létező autóvásárlási kultúra, amely a megfelelő garanciákkal és kedvező kamattal biztosítja az autó 2-3 évenkénti cseréjét, frissítését. A céges megrendelők mellett pedig megjelenhet egy új, egyéni fogyasztói gondolkodás, ahol a használati érték és a megbízható szolgáltatások nagyobb hangsúlyt kapnak a tulajdon birtoklásánál.

További részletek: www.nissan.hu

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.