Audi Karriernap gyártástervező mérnököknek

Hirdetés
2012.08.15. 15:02 Módosítva: 2012.08.21. 13:02
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az Audi Hungaria az ország egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő munkaadójaként hosszú távon is prémium minőségre törekszik. Ahhoz, hogy továbbra is sikeresek lehessünk, folyamatosan fejlődni tudjunk, magasan képzett, kiemelkedő teljesítményű szakemberekre van szükségünk.

Az Audi Hungaria egy egyedülálló toborzási célú rendezvény keretében szeretne találkozni azon mérnök szakemberekkel, akiktöbb éves,termelés területén szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen megismerkednének az Audi világával.

Tekintsen be a világ legnagyobb motorgyárának színfalai mögé, ismerkedjen meg a gyártástervezés szakembereivel és a legújabb technológiákkal. Tekintse meg az egyik újonnan épülő sor előkészületeit és vegyen részt egy exkluzív tesztvezetésen!

A rendezvény tartalma:

Az Audi Karriernap során szeretnénk közelebbről megismerni a meghívott szakembereket, megmutatni számukra a gyártástervezés folyamatait, működését. A szakmai előadásokon betekintést nyerhetnek vállalatunk egyes területeinek kulisszái mögé. Az egyes programokon találkozhatnak a gyártástervezés szakembereivel, így szakmai eszmecserére, tapasztalataik megosztására is lehetőségük lesz. A résztvevők számára nemcsak ismeret bővítést, kapcsolat építési lehetőséget biztosítunk, de garantáljuk, hogy az itt kapott élményekre még nagyon sokáig emlékezni fognak!

Időpont:

2012. szeptember 14-15.

Helyszín:

Audi Hungaria Motor Kft.

9027 Győr Kardán u. 1.

A rendezvényre meghívottak számára szállást biztosítunk.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A rendezvény résztvevőit a regisztrációhoz mellékelt pályázati anyag és motivációs levél figyelembevételével hívjuk meg, így javasolt abban részletesen kitérni a releváns szakmai tapasztalatokra, tanulmányokra és ismeretekre.

Bővebb információ és regisztráció:

www.audi.hu/karriernap/totalcar/

A karriernapra a jelentkezéseket 2012. augusztus 29-ig várjuk.

Kapcsolat:
Takács Udvari Csongor

csongor.takacs.udvari@audi.hu

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.