Kapd el a Juke Nismót!

Hirdetés
2013.06.06. 00:00 Módosítva: 2013.06.10. 17:05
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha fogócskáztál már életedben, tudod mi a feladat. Ahogy meglátod a Nissan Juke Nismót, el kell kapnod. Mindegy, hogy online teszed vagy élőben. Az élmény ugyanaz, csak a jutalom más.

Június 13-án, délután 5-től a Nissan Juke Nismo a Westend külső parkolójának  tetőteraszán fog körözni. Nem, nem azért, hogy bárki utolérje. Egyrészt ez nem lenne túl egyszerű, másrészt nem akkor van az ideje. Hanem most.

A Nissan Juke Nismo egyenesen a versenypályákról érkezett a városba és csütörtökön, a Nismo Ring eseményen megmutatja, hogy mit tud. Addig azonban Te is megmutathatod, hogy mire vagy képes. Mit kell tenned? Nyugi, nem kell megelőznöd a Juke Nismót. Csak el kell kapnod. Ha tudod.

Még nem késtél le semmiről!
Játszhatsz online: ha a netezés közben meglátod valahol a Juke Nismót, kattints és kapd el. Amint megteszed, máris esélyes vagy, hogy Playstation 3-at nyerj, amihez a legújabb Gran Turismo is jár.

Ugyanakkor indulhatsz a Nissan és a Class FM közös játékán is. A feladat ugyanaz: el kell kapnod a Juke Nismót. Csak nem online, hanem élőben. Hallgasd a rádiót, játssz, és ha szerencséd lesz, csütörtökön megnyerheted a 24 órás Le Mans-i versenyre szóló utat, amelyen Abaházi Csabával, a Class FM műsorvezetőjével együtt vehetsz részt.

Ha eljössz csütörtökön a Westend külső parkolójának tetőteraszára és meglátod, hogy mire képes a Juke Nismo, különleges érzés fog a hatalmába keríteni. Ellenállhatatlan vágyat fogsz érezni, hogy Te is a Nismo volánja mögé ülj. Azért, hogy amit korábban már átéltél a Playstation előtt a Gran Turismóban vagy a telefonodon játszva Asphalt 7-ben, azt kipróbáld élőben is.

Jó hírünk van: csütörtökön erre is lesz esélyed. A helyszínen ugyanis jelentkezhetsz GT Academy pilótának. A Nissan tehetségkutató programjában olyan fiatalokat keresnek, akik elég ügyesek és elhivatottak ahhoz, hogy autóversenyző legyen belőlük. A program eddigi nyertesei most is különböző Nismókkal és Nissanokkal versenyeznek szerte a világon. Igazi versenypályákon, igazi versenyautókkal, igazi versenyzők. Lehet, hogy Te leszel a következő?

Gyere el és nem csak a Juke Nismo hangját hallgathatod meg, hanem Oláh Gergő koncertjét is. Az énekes amúgy a legutóbbi X-Faktor győzteseként maga is Nissan Juke tulajdonos.

Június 13., 17 óra, Westend Tetőterasz, Nismo Ring. Értékes nyeremények, érdekes programok és a Nissan Juke Nismo. Ne hagyd ki!

További információkért kattints ide!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.