Tanulj a legjobbtól!

Hirdetés
2014.12.12. 16:11 Módosítva: 2014.12.16. 15:17
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Sokan, sokszor kérnek tőle vezetési tanácsot. És ad is – szívesen. De még jobb, ha meg is mutathatja, mire gondol pontosan, ha a tanácsot kérő sofőr a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen az, amikor megcsúszik az autója hátulja. Ezért döntött úgy Michelisz Norbert, hazánk kétségkívül legnépszerűbb magyar autóversenyzője, hogy elfogadva a felkérést exkluzív vezetéstechnikai kurzust tart a hungaroringi Tanpályán. Michelisz az elméleti oktatás során elárul majd néhány praktikát azzal kapcsolatban, miként kamatoztatja versenyzői tudását a közúton, ezután pedig a pályán instrukcióival segíti a résztvevőket.

„Nagyon fontos, hogy a közúti közlekedés résztvevői felkészüljenek arra a helyzetre, amikor télen csúszóssá válnak az utak. Fontos, hogy tudják, mit kell tenni, hogy ne érje őket meglepetés. Én a versenyzői rutinomnak köszönhetően valamivel felkészültebb vagyok az átlagnál, de hiába van meg a tapasztalatom, olykor még így is történnek váratlan események a közúton. Mindenkivel történnek – miért éppen én lennék kivétel? Viszont megvan az az előnyöm, hogy általában automatikusan tudok reagálni ezekben a helyzetekben. A tapasztalataimat most megpróbálom átadni a karácsony előtti kurzus résztvevőinek is a Tanpályán” – mosolygott Michelisz Norbert, aki december 21-én 9 órától lép elő átmenetileg „instruktorrá”.

Az exkluzív kurzusra az www.odaerek.hu oldalon jelentkezhetsz, a kurzusról bővebben itt olvashatnak: BÁZIS KURZUS

Kurzus időpontja: December 21. 9:00, Férőhelyek limitált számban!

Kurzus bruttó ár: 36.703 Ft / fő

Ifjúsági kedvezménnyel: 22.022 Ft / Fő

www.odaerek.hu

Facebook játékunkon most meg is nyerheted az egyik kurzust! Kövesd a tanpályát facebookon is!

Fogom, fogom, meglesz! Franc...
Fogom, fogom, meglesz! Franc...

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/11/26/buntetlenul_elmenni_a_hatarig/

Nem szereti a meglepetéseket? A kellemetleneket mi sem!A biztonság szerintünk nem lehet szerencse kérdése...Vezetéstechnikai kurzusaink elvégzése nagy mértékben csökkenti a közúti kockázati tényezőket, s önnek most lehetősége nyílik rá, hogy biztonságot ajándékozzon.

Lepje megrokonait, szeretteit, munkatársait, partnereit vezetéstechnikai kurzusainkra szóló ajándékutalvánnyal! Hiszen mindenkit hazavárnak...

www.odaerek.hu

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.