Magyar appal a bírságok ellen

Hirdetés
2015.03.10. 17:19 Módosítva: 2015.03.11. 13:42
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Talán nincs is olyan autós Magyarországon, akit ne büntettek volna meg már parkolásért és/vagy matrica nélküli autópályázásért. A dühítő az, hogy gyakran nem is hibás a szabálysértő, legfeljebb figyelmetlen áldozat. A Simple alkalmazás nem csak egyszerűbbé és olcsóbbá teszi az autózást, de a fenti hibák számát is hatékonyan csökkenti!

És tényleg működik

Az ingyenes, iPhone-ra és androidos mobilra letölthető alkalmazásba akár több járművünket is regisztrálhatjuk. Parkolás esetén elég az autó rendszámát megérinteni, ellenőrizni és elfogadni a mobil GPS-e alapján felajánlott zónát, vagy beírni a címet vagy a zónakódot, és végül megadni a fizetés módját. Az alkalmazás nem a mobilszámlánkat terheli, így azoknak is praktikus lehet, akik eddig nem tudtak SMS-sel parkolni, mert mondjuk céges telefonjuk van. A Simple alkalmazáshoz hozzárendelhetjük a bankkártyánkat, így a legkényelmesebb, vagy használhatjuk a feltöltött egyenlegünket is, a fizetésről pedig kérhetünk elektronikus áfás számlát.

A leállítás egyetlen érintés, amennyiben pedig lejárna a parkolásunk, az alkalmazás figyelmeztet. A Magyarországon kapható összes e-matrica vásárlása hasonlóan egyszerű: csak járművet és matricatípust kell választani a menüből.

A kényelmi díj a parkolás és az e-matrica esetében is alacsony, 50 forint tranzakciónként, amit az autópálya matrica esetében március végéig elengednek.

Nincs több bírság

A hibaszázalék alacsony, hiszen a mobil GPS-e azonosítja, hol vagyunk, a térkép alapján az is kiderül, merre húzódnak a parkolási zóna határai, amit a zónakód alapján is tudunk ellenőrizni. Az e-matrica esetén nagy előny, hogy rendkívül egyszerű a használata, így akkor is rögtön vásárolhatunk, ha fizetős szakaszra tévedtünk. Akár több autó esetén is rendezhetjük a szükséges díjakat, ezzel a költségek és a visszaigazolások is egy kézben maradnak.

A Simple ráadásul az egyetlen olyan parkolási alkalmazás, amivel kólát is lehet venni. Sőt, egy csomó minden másra is használhatjuk: 300 étteremből rendelhetünk ételt, jegyet vehetünk moziba és más programokra, vásárolhatunk több száz italautomatánál és elérjük a legnépszerűbb 200 szórakozóhely programját, valamint számos étteremben böngészhetjük az étlapot, rendelhetünk és fizethetünk. Ezt egészíti ki az egész országra kiterjedő Parkolás és e-Matrica funkció.

A Simple alkalmazást innen Androidra, innen pedig iOS-re lehet letölteni.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.